Voorlichtingsactiviteiten op IO

Nieuws - 25 november 2020 - Communication

Nu de deadlines voor aanmeldingen voor het nieuwe studiejaar snel naderen zijn de voorlichtingsactiviteiten in volle gang. Vorige week organiseerde IO een succesvol Master Event en de komende weken zullen er diverse bachelorvoorlichtingsbijeenkomsten plaatsvinden. Benieuwd? Lees verder.

Master Event

Donderdag 19 november vond het Master Event plaats. Geïnteresseerde studenten konden meer informatie krijgen over de IO-masters. In onze stand, gehost op het digitale platform Meetyoo, waren video’s en brochures beschikbaar, en was er de mogelijkheid tot een live chat met studenten, de studieadviseur of International Office. De stand van IO is bezocht door meer dan 500 unieke bezoekers van over de hele wereld. 

Bachelorvoorlichting

Scholieren hebben nog tot vrijdag 15 januari de tijd om zich in te schrijven voor de bacheloropleiding 2021. Dus de communicatie, gericht op middelbare scholieren, is in volle gang.

Om ervoor te zorgen dat potentiele studenten alle feiten hebben en om en te checken of IO de juiste keuze is, organiseert IO in december en januari online meeloopdagen. Tijdens deze meeloopdagen krijgen de scholieren een presentatie over IO, volgen zij een kort college en is er een workshop via Miro. Dit alles onder begeleiding van onze eigen IO studenten. Hef je vrienden of familieleden die mogelijk geïnteresseerd zijn? Ze kunnen zich hier inschrijven.

Daarnaast is het mogelijk om via de studiekeuzepagina op onze website te chatten met IO-studenten, hier kunnen de scholieren alle vragen stellen die ze eventueel nog hebben.

En omdat ouders ook goed geïnformeerd willen worden, organiseert TU Delft op maandag 30 november een online evenement speciaal voor ouders van wie hun kind overweegt om aan de TU Delft te gaan studeren. Meer informatie.