Awareness coronaregels op de campus

Nieuws - 08 oktober 2020 - Webredactie

Met de komst van meer mensen naar de campus, is er hard gewerkt om alle coronaregels goed onder de aandacht te brengen en campusbezoekers zoveel mogelijk te helpen om zich te houden aan de regels. Denk aan borden, posters en schermen waarop de belangrijkste regels stonden, of aan pijlen en strepen op de grond om je de juiste looproute te wijzen en te laten zien hoe ver je achter iemand moet staan in de rij om 1,5 meter afstand te garanderen.

Dit zijn voorbeelden die je op dit moment ziet op zo ongeveer elke plek waar je komt. Maar de TU Delft zou de TU Delft niet zijn als er niet nagedacht zou worden over creatievere initiatieven. Zo wordt bij een aantal faculteiten de TU Delft duimstok uitgedeeld om te helpen die 1,5 meter afstand te houden.

Een ander initiatief is de multifunctionele Covid sleutelhanger. Deze bestaat uit een haak om een deur te openen zonder de klink vast te pakken en een zwarte punt aan de voorkant om touchscreens zoals bij de koffieautomaten en de printer te bedienen. Handig!

Ook een goed idee?

Heb jij een goed idee om medewerkers en studenten een handje te helpen met het volgen van de coronamaatregelen op de campus? Misschien kunnen we er iets mee. Stuur een mail naar tu-nieuws@tudelft.nl met jouw idee.