Campagne onder studenten in strijd tegen corona

Nieuws - 17 september 2020 - Webredactie

De toename van het aantal coronabesmettingen onder Delftse studenten, was de reden voor de studentenverenigingen, TU Delft, de gemeente Delft en de GGD om rond de tafel te gaan. Dat leidde tot de start van een campagne onder Delftse studenten, waarmee ze worden opgeroepen hun verantwoordelijkheid te nemen in de naleving van de maatregelen.

​​​​​De campagne, die bedoeld is om te voorkomen dat er vergaande maatregelen moeten worden getroffen, bestaat uit een brief, posters en de inzet van sociale media. In een brief namens de studentenverenigingen, die bij iedere student op de deurmat is gevallen, worden studenten dringend opgeroepen om hun verantwoordelijkheid te nemen. De campagne wordt ondersteund met de TU Delftse social media.