Promoties

Door deze abnormale omstandigheden is de situatie rondom je verdediging waarschijnlijk compleet anders dan je voor ogen had: je proefschrift verdedigen na al het harde werk en je promotie vieren met je vrienden en familie. Het College voor Promoties heeft de procedures zodanig moeten aanpassen dat promovendi, die hun verdediging hebben ingepland, in ieder geval hun verdediging kunnen blijven plannen of alternatieve mogelijkheden tot hun beschikking hebben. 

In principe gaan promoties ‘gewoon’ door, al is het in aangepaste vorm. Uitstel hoeft dus niet en kan alleen in overleg met je promotoren en de Graduate School. We hebben natuurlijk bepaalde maatregelen genomen om het welzijn van alle betrokkenen te beschermen en om de kwaliteit en onafhankelijkheid van je verdediging te waarborgen. 

  • Uitgangspunt is dat er naast jou (de kandidaat) en de voorzitter, maximaal 4 commissieleden aanwezig zijn in de Aula.
  • Andere (co)promotoren en commissieleden, kunnen videobellen via Skype (niet Skype for Business).
  • Paranimfen zijn helaas tot nader order niet toegestaan.
  • Vanaf 24 augustus mogen er 25 personen (partner/ familie/ vrienden) in het publiek aanwezig zijn in de Senaatszaal. Zij zullen worden geregistreerd bij de ingang van de Aula en worden geacht aanwijzingen van het personeel op te volgen (m.b.t. looproutes en hygiëne).
  • Er moet te allen tijden 1,5 m afstand worden gehouden tussen iedereen die fysiek aanwezig is.
  • De openbare lezing (het lekenpraatje) kan weer worden gegeven in de Senaatszaal. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen zelf een opname te maken en te delen op Social Media.
  • Een video-opname van je verdediging en uitreiking van je diploma zal achteraf beschikbaar worden gesteld. Deze opname is openbaar en biedt de mogelijkheid om de ceremonie naderhand te bekijken.
  • Horeca faciliteiten op de campus zijn zeer beperkt en er kunnen geen afspraken over een receptie gemaakt worden. 

We zijn ons bewust van de zorgen en gevoelens van onzekerheid die deze periode van beperking met zich meebrengt. We moedigen je aan om contact op te nemen met het Graduate School Office (015-278 7334) als je vragen of opmerkingen hebt over de genomen maatregelen en de planning van je proefschrift, bijvoorbeeld als het afreizen naar de TU Delft jou problemen geeft. 

Veel succes en blijf gezond.