Handhaving vastgestelde coronamaatregelen

Nieuws - 09 september 2020 - Communication

 
Het nieuwe academische jaar is afgetrapt, de verenigingsactiviteiten zijn gestart en X biedt binnenkort nagenoeg weer een volledig aanbod aan. We zijn blij om steeds meer van jullie in levende lijve te zien. En om dit voort te zetten, moeten we uiteraard blijven voldoen aan alle specifieke coronamaatregelen, waaronder het voorkomen van drukte op de locatie. X leeft deze RIVM-maatregel na door onder andere geen toeschouwers toe te staan op onze accommodatie.
 

X heeft een breed aanbod dat uiteenloopt van cursussen, ticketuren, evenementen en projecten tot bijvoorbeeld vrij gebruik van een studentenkeuken- en huiskamer en het zelf initiĆ«ren van activiteiten en/of programmering. De veelzijdigheid van het programma van X vraagt om een aantal specifieke maatregelen om dit ook in coronatijd zo veel mogelijk te kunnen faciliteren. 

Om die reden verwelkomen we momenteel bij X alleen:

  • abonnementhouders die online hebben gereserveerd;
  • bezoekers van Cafe X;
  • huurders die via Rental een ruimte hebben gereserveerd;
  • en deelnemers van een verenigingsactiviteit (inclusief tegenstanders competities).

*X hanteert triage bij deelname aan het aanbod en het huren/reserveren van ruimtes. Bij het bezoeken van Cafe X vragen we je daarnaast ook een registratieformulier in te vullen.

Geen toeschouwers

Om zoveel mogelijk van het reguliere aanbod te kunnen organiseren, waaronder het aanbod van meer dan 40 sportverenigingen, is het bezoeken van X als toeschouwer bij een activiteit momenteel helaas niet toegestaan. Hoewel we allemaal graag toegejuicht worden, moeten we het nu even alleen hebben van adrenaline door de tegenstanders in de competitie.

We vertrouwen erop dat iedereen zich kan vinden in de vastgestelde voorwaarden en hopen uiteraard spoedig iedereen weer gewoon te kunnen verwelkomen als bezoeker van X.