Restitutie

Nieuws - 27 augustus 2020 - Communication

In verband met de overheids- en TU-maatregelen met betrekking tot de Corona-epidemie is X van 13 maart tot 29 juni 2020 (fitness tot 20 juli) gesloten geweest. We vinden dat heel vervelend! 

We hebben getracht je tijdens deze periode in ieder geval te voorzien van je dagelijkse dosis X. Je hebt vast het een en ander voorbij zien komen als je ons volgt op social media of via onze website. Hoewel niet persoonlijk, zijn we toch zoveel mogelijk in contact gebleven. Daar zijn we blij om, want we hechten aan relaties en betrokkenheid.

Tegelijkertijd realiseren we ons ook dat je nu eenmaal in de sluitingsperiode geen gebruik hebt kunnen maken van je abonnement, cursus of event deelname. En hoewel we blij zijn met onze digitale connectie – en daar echt nog wel vervolg aan blijven geven – zien we dat niet als vervanging van ‘the real deal’. We willen je dan ook een volledige restitutie geven voor de gedurende de sluitingsperiode niet geleverde diensten. Diegenen op wie dit betrekking heeft, hebben zojuist een e-mail met specifieke informatie ontvangen.