Update coronavirus: gevolgen persconferentie 3 november voor X (deel 3)

Nieuws - 05 november 2020 - Communication

Vanmiddag is het besluit genomen dat X niet in zijn geheel dicht hoeft, maar gedeeltelijk open kan blijven binnen de aangescherpte maatregelen.

De activiteiten die vanaf vrijdag 6 november tot en met woensdag 18 november doorgaan zijn:

  • Gebruik van de fitness.
  • Gebruik van de ruimtes op reservering, met maximaal twee personen die onderling 1,5 meter afstand bewaren. Bij sommige ruimtes, zoals de Rehearsal Studio’s, is het maximum gesteld op 1 persoon per ruimte.
  • Bijwonen van 1-op-1-sessies bij de specialisten van Boost.

De activiteiten die vanaf maandag 9 november tot en met woensdag 18 november doorgaan zijn:

  • Deelname aan 1-op-1 muziek- en zangcursussen.
  • Deelname aan de certificaatavonden van het ACTlab (met max 2 personen).

Een strikte voorwaarde die reeds van kracht was, is dat je voor alle activiteiten vooraf een tijdslot moet reserveren via onze webshop. Zonder reservering kun je niet naar X komen.

Alle andere activiteiten, zoals verenigingsactiviteiten, groepscursussen en ticketuren, worden tot en met woensdag 18 november geannuleerd. Voor de groepscursussen onderzoeken we wanneer en in welke vorm deze hervat kunnen worden.

Hoe de situatie eruit ziet na 18 november is uiteraard onduidelijk en afhankelijk van de inhoud van de komende persconferentie. De intentie is dat we op donderdag 19 november, na de twee weken van strengere maatregelen, het programma kunnen hervatten dat tot aan gisteren (4 november) gold.

Wij zijn ons ervan bewust dat door deze tijdelijke, aanzienlijke afschaling van activiteiten het restitutievraagstuk weer kan gaan spelen. Net als tijdens de ‘eerste golf’ zullen we moeten afwachten welke impact het coronavirus ook de komende maanden in zijn totaliteit gaat hebben. We streven er voorlopig in ieder geval naar een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen blijven realiseren.