Update coronavirus: X open voor buitensportactiviteiten tot 2 personen

Nieuws - 15 december 2020 - Communication

Gisteren is aangekondigd dat X per vannacht gesloten is. Deze sluiting zal tenminste duren tot en met 19 januari. Vandaag is wel een akkoord gekomen op het toestaan van buitensportactiviteiten met maximaal 2 personen waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft. Vanaf morgen heb je dus de mogelijkheid om een veld of baan te reserveren via ‘Ruimte-reserveren-als-x-abonnee’.

De openingstijden voor de buitensportmogelijkheden zijn: doordeweeks van 8:00 tot 16:00 en in het weekend van 9:00 tot 16:00 uur. Houd bij je bezoek de bestaande veiligheidsmaatregelen in acht.

Al het andere aanbod (inclusief ticketuren en verenigingsactiviteiten) gaat dus de komende weken niet door. Voor de cursussen zoeken we naar een oplossing of deze lessen op een later moment nog ingehaald kunnen worden. Hierover zullen we de cursisten apart informeren. Daarnaast zijn wij ons ervan bewust dat bij de mensen met een X-abonnee de restitutievraag zal spelen. Aan het einde van deze periode zullen wij de balans opmaken en een besluit nemen hoe we hiermee omgaan. Hier komen we dus nog op terug.

Wij wensen iedereen ondanks alle maatregelen warme en liefdevolle feestdagen toe. Laten we elkaar niet uit het oog verliezen.