Promovendi

Op deze pagina vind je actuele informatie over aangepaste richtlijnen voor promovendi en handige tips je kunnen helpen het thuiswerken prettiger te maken.

Promovendi kunnen gebruik maken van dezelfde faciliteiten als alle TU Delft medewerkers. Op de informatiepagina voor medewerkers lees je meer over ergonomisch thuiswerken en het aanvragen van faciliteiten. Houd de coronawebpagina in de gaten voor de meest actuele richtlijnen voor werken aan de TU Delft.  Op de Werk en Welzijn pagina vind je de mogelijkheden voor ondersteuning op het gebied van welzijn.

Promoties tijdens corona

Per 25 september is de verplichting om mondkapjes te dragen in onderwijsgebouwen vervallen. Het dragen van mondkapjes is op vrijwillige basis.

Neemt contact op met de Graduate School bij vragen

We zijn ons bewust van de zorgen en gevoelens van onzekerheid die deze periode van beperking met zich meebrengt. We moedigen je aan om contact op te nemen met het Graduate School Office (015-278 7334) als je vragen of opmerkingen hebt over de genomen maatregelen en de planning van je proefschrift, bijvoorbeeld als het afreizen naar de TU Delft jou problemen geeft. 

Bespreek het met collega's

Het is belangrijk om het te uiten als het je teveel wordt. Maak het bijvoorbeeld bespreekbaar met collega’s met wie je goed contact hebt, en geef het aan bij je leidinggevende. Samen met hen kun je bespreken wat er eventueel gedaan kan worden, bijvoorbeeld om je werkdruk te verlagen.

Nieuwe medewerkers / reizen buitenland

Ben je nieuw en verwacht je binnenkort bij de TU Delft te starten vanuit het buitenland? Neem een kijkje bij deze topics: Nieuwe medewerkers uit het buitenland  en Visa en vergunningen voor Nederland. Reis je naar Nederland of ga je op vakantie of familiebezoek naar het buitenland? Check dan deze info: Vakantie naar het buitenland / Reisapp Buitenlandse zaken / Code geel, oranje of rood?