Werk en Welzijn

Als een ding helder is geworden in deze coronatijd, is dat het ontzettend belangrijk is om goed voor onszelf te zorgen. Dat klinkt logisch, maar het is voor velen best een uitdaging om in periodes van stress oog te houden voor de eigen mentale en fysieke gezondheid. De TU Delft grijpt dit moment aan om structureel aandacht te bieden aan welzijn. Dat krijgt vorm door het aanbieden van verschillende trainingen, workshops en sessies met collega’s. Soms om praktische tips te geven, en andere keren door samen met collega’s te leren en elkaar te inspireren.

Daarnaast zijn er ook vanuit andere hoeken initiatieven en ondersteuning. Hieronder staan de diverse initiatieven op rij.

Binnenkort wordt het aanbod aangevuld met nieuwe en terugkerende trainingen en workshops.

We gaan vanaf 1 februari weer van start.

Andere initiatieven en ondersteuning

Bedrijfsmaatschappelijk werker

Je kunt voor hulp en advies terecht bij de bedrijfsmaatschappelijker werker, Marinka Versteeg. Kijk hier wat zij voor je kan doen of benader haar direct via telefoonnummer +31 (0)6 51 27 29 33 of per e-mail: a.l.m.versteeg@tudelft.nl. Gesprekken met de bedrijfsmaatschappelijk werker zijn vertrouwelijk.

Werkdruk- en vitaliteitscoach

Worstel jij ook met de huidige werkdruk en met de overgang naar werken? En vraag je je af hoe je overeind blijft? Het kan helpen om hierover met iemand in gesprek te gaan. HR biedt in samenwerking met het Health Coach Programma (HCP) individuele coaching aan. Kies jouw eigen coach uit en bespreek in één tot drie coachgesprekken via Skype je wensen en uitdagingen. Alle onderwerpen zijn bespreekbaar, maar zeker ook werkdruk, weerbaarheid en gezondheid. Kijk hier voor meer informatie over de coaches en om je aan te melden.

PhD kandidaat in tijden van Corona

Naast de informatie die er is voor alle medewerkers hebben we ook specifieke informatie voor PhD kandidaten. We kunnen ons voorstellen dat het overweldigend is om informatie uit verschillende bronnen te ontvangen. Daarom creëerde de Graduate School de ‘Ik ben een PhD kandidaat situatie’, inclusief een lijst met ‘nuttige links in tijden van Corona’. Klik hier om een kijkje te nemen.