Registratie voor de TU Delft Impact Contest geopend

Nieuws - 01 februari 2021

Ben jij een ondernemende student met een briljant idee? Sinds 2019 biedt de TU Delft Impact Contest studenten de mogelijkheid om hun eigen, ingenieuze ideeën, prototypes en onderzoeksprojecten verder uit te werken tot ondernemingsplannen. Het belangrijkste doel: studenten uitdagen om geweldige, out-of-the-box, innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen te bedenken en deze te vertalen in echte producten en ondernemingsplannen.

De TU Delft Impact Contest is een ondernemers-innovatiewedstrijd voor alle studenten van de TU Delft, waarin de TU Delft de academische instelling, studenten, overheidsinstellingen, bedrijven en organisaties samen wil brengen in een collectief waar innovatie en co-creatie centraal staan. Bachelor- en masterstudenten van de TU Delft worden aangemoedigd om hun creatieve ideeën te pitchen en verder uit te werken tot een realistisch concept. 

Hoe werkt het?

Inschrijvingen zijn mogelijk tot 25 februari. Met de hulp van een breed bestand aan experts uit het veld zullen deelnemers ideeën co-creëren en omzetten in een haalbaar ondernemingsplan, een prototype of een start-up. Gedurende de wedstrijd worden ondernemersvaardigheden ontwikkeld, tijdens workshops en brainstormsessies met gelijkgestemde studenten. Daarbovenop bieden coaches uit zowel educatieve als zakelijke achtergronden bij verschillende online en offline netwerkevenementen hun expertise als steun. Op 10 juni vindt een spectaculaire finale plaats, waarna de prijzen tot wel € 20.000,- in totaal worden uitgereikt aan de winnaars! 

Kijk op de TU Delft Impact Contest website hoe je mee kunt doen en registreer je voor 25 februari!

De TU Delft Impact contest wordt georganiseerd door TU Delft Campus, Delft Centre for Entrepreneurship (DCE) en YES!Delft Students, in samenwerking met Soapbox.

/* */