SEARCH@X

Nieuws - 11 augustus 2021 - Communication

Delft is een goede plek om jezelf te ontwikkelen. Maar zeggen dat je alleen in Delft bent om te studeren, zou een understatement zijn. Iedereen heeft wel iets wat je doet voor de lol, om stoom af te blazen of om jezelf te ontwikkelen. Wil je sporten? Jezelf creatief uiten? Avonturen beleven? Helemaal ontspannen? Nieuwe mensen ontmoeten met verschillende opvattingen? Of wil je gewoon naar een te gek evenement? Laten we dan volgende week afspreken tijdens SEARCH@X!

Van zondag 15 augustus tot en met vrijdag 20 augustus vindt SEARCH@X plaats voor alle nieuwe en eerstejaars studenten om kennis te maken met X, de verenigingen en alles wat we te bieden hebben. Dit betekent dat er overdag kleine groepjes deelnemers binnenkomen, X een andere opzet heeft dan je gewend bent en dat we tot 18:00 geen alcohol schenken.

X-leden kunnen nog steeds meedoen met de beschikbare ticketuren, evenementen en cursussen, maar houd er rekening mee dat je nieuwe bff kan langslopen en je misschien wat vraagt. We hebben minder lessen dan normaal en sommige lessen vinden plaats op het podium. Check de beschikbare lessen en waar ze deze week plaatsvinden in het rooster. Of schrijf je in voor een van de gratis Keramieke worshops Natuurlijk is alles zo opgezet dat er rekening wordt gehouden met ieders veiligheid.