[Uitgesteld] Nieuwe webshop op dinsdag 28 december

Nieuws - 23 december 2021 - Communication

Op dinsdag 28 december 2021 krijgt X een nieuwe webshop, te bereiken via https://x.tudelft.nl. Dit betekent dat de webshop er vanaf dat moment anders uit zal zien dan je gewend bent. De nieuwe portal brengt vooral een hoop verbeteringen met zich mee. Deze is een stuk gebruiksvriendelijker op je telefoon, heeft een uitgebreide zoekfunctie en filteroptie en daarnaast meerdere nieuwe features. Zo kun je bijvoorbeeld vrienden uitnodigen om mee te doen aan jouw geplande activiteit.

De webshop vormt een belangrijk onderdeel van jouw ervaring bij X. Helaas hebben we op meerdere momenten problemen ondervonden met dit platform, vooral met het verwerken van grote hoeveelheden web-traffic. Het huidige portaal is daarnaast verouderd en niet erg mobielvriendelijk. Om deze problemen te verhelpen, en belangrijker nog om jouw ervaring bij X te verbeteren, hebben we samen met de ontwikkelaars van dit platform ruim een jaar achter de schermen gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe webshop.

Aanstaande dinsdag 28 december 2021 is het zover en zullen we de overstap naar de nieuwe webshop maken. Uiteraard doen we er alles aan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wel hebben we uit voorzorg een datum gekozen in de kerstperiode. Mochten er tijdens de overgang onverwachts toch problemen ontstaan, dan proberen we de impact hiervan zo klein mogelijk te houden. Houd er in ieder geval rekening mee dat de webshop in de ochtend van 28 december mogelijk niet volledig toegankelijk zal zijn en er in de dagen erop enkele bugs kunnen ontstaan die we zo snel mogelijk gaan oplossen. 
 
Ben je tijdens de feestdagen niet in Delft, dan verwelkomen we je graag in 2022 met de gloednieuwe webshop!