Afscheid Caspar Chorus

Nieuws - 30 augustus 2022 - Webredactie

Na 25 jaar heeft Caspar Chorus afscheid genomen van de faculteit Techniek, Bestuur en Management. Hij deed dat met een afscheidscollege in zaal A op donderdag 25 augustus.

Caspar is begonnen als student Technische Bestuurskunde in 1995, toen TBM pas 3 jaar bestond. Na zijn afstuderen is hij, op een paar kleine onderbrekingen na, altijd verbonden gebleven aan de faculteit. De laatste jaren was hij afdelingsvoorzitter van ESS. 

TPM: From A-wing to A+ Faculty

Dat Caspar en de faculteit nauw aan elkaar verbonden zijn, bleek wel uit het afscheidscollege. Langs de lijn van zijn persoonlijke ontwikkeling van de afgelopen 25 jaar laat Caspar de aanwezigen zien hoe ook TBM zich heeft ontwikkeld in de afgelopen jaren. Voorzien van vele mooie anekdotes en uitgebreide dankwoorden richting voor Caspar belangrijke docenten en collega’s vormde zich een echte ‘trip down memory lane’. 

Caspar benadrukt in zijn college de groei en professionalisering van de faculteit, maar wijst ook op de bijzonder hechte en persoonlijke cultuur. Een cultuur om te koesteren en te bewaken terwijl de positie die TBM inneemt in de samenleving steeds prominenter wordt. 

Ook na het college bleef het nog lang gezellig. Onder het genot van een hapje en een drankje in het TPM café namen collega’s, vrienden en familie afscheid van Caspar. Een optreden van de bekende TPM band maakte de avond compleet.

Namens TBM bedanken we Caspar voor zijn inzet en toewijding van de afgelopen 25 jaar en wensen we hem alle goeds in zijn functie als Decaan van de faculteit Industrieel Ontwerpen.