Nieuwe openingstijden Café X en Concept Store

Nieuws - 30 augustus 2022 - Communication

De zomerstop is voorbij en de Concept Store is weer open! Vanaf het nieuwe collegejaar gaan de openingstijden van de Concept Store en Café X veranderen. Ook heeft de concept store een vernieuwde menukaart en zal Café X binnenkort een nieuwe menukaart krijgen.  

Openingstijden
De concept store zal elke doordeweekse dag om 08:00 uur open gaan. Ben je al vroeg in de ochtend op X? Kom dan bij de Concept Store voor een lekker kopje koffie, een van de verse sapjes of een Grab&Go ontbijtje. Neem je koffie, ontbijt of lunch mee of nuttig het op X. Bijvoorbeeld op het terras voor X of in het Café.  

Café X zal elke dag om 10:00 open gaan voor consumpties. Café X is voor 10:00 uur wel gewoon beschikbaar als werk- en vergaderplek. Je kan dan jouw heerlijke koffie of thee halen bij de Concept Store en nuttigen in het café.

Nieuwe menukaarten
Het assortiment van de Concept Store is vernieuwd. Het eten en drinken is gebaseerd op Grab&Go. Kies wat lekkers uit, en nuttig het waar je wilt! We hebben een all-day breakfast, heerlijke tosti’s, verse broodjes, wraps en een wisselende salade. Naast heerlijke koffie en verse thee hebben we ook serse sapjes en smoothies. Bekijk de menukaart hier.

Op maandag 5 september komt er in het café ook een nieuwe menukaart.