Start verkoop X-abonnement 22 augustus

Nieuws - 08 augustus 2022 - Communication

Zet een cirkel om de datum 22 augustus, want vanaf dat moment kun je je nieuwe X-abonnement aanschaffen! Met het X-abonnement geniet je van een groot deel van ons aanbod. Zo kun je onbeperkt deelnemen aan de meer dan 30 variërende groepslessen (ticketuren), kun je gebruik maken van verschillende binnen- en buitenfaciliteiten en alle evenementen gratis of tegen een gereduceerd tarief bijwonen. Als je wilt trainen in de fitness, zorg dan dat je naast een X-abonnement ook het fitnesssupplement aanschaft.

Aanschaf X-abonnement
Alle voordelen van het X-abonnement lees je hier. Daar vind je ook de diverse lengtes van abonnementen en de bijbehorende tarieven. Heb je reeds een NetID, Campus Card of collegekaart, dan kun je je X-abonnement eenvoudig online aanschaffen via onze webhop. Heb je vragen of wil je hulp bij de aanschaf, dan kun je natuurlijk ook terecht bij onze hosts.

Cursussen en Free Try-Outs
Bij X heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van cursussen. Ontdek welke toffe cursussen starten in dit eerste kwartaal. En mocht dit je eerste kennismaking met X zijn, weet dan dat we 5 en 6 september Free Try-Outs organiseren waarbij je een week lang een groot deel van ons aanbod gratis kunt uitproberen.

Wij wensen je een mooi studiejaar met onvergetelijke momenten en hopelijk mag X daar (wederom) onderdeel van zijn.


Informatie over de totstandkoming van de nieuwe tarieven kun je lezen op de pagina Tarieven aanbod X 2022-2023.