Update coronavirus: ook Cafe X, evenementen, competities en wedstrijden mogen weer

Nieuws - 26 januari 2022 - Communication

In de persconferentie van dinsdag 25 januari zijn verdere versoepelingen aangekondigd, waardoor X haar aanbod weer verder mag opschalen. Zo ben je vanaf vandaag weer van harte welkom bij Cafe X. Daarnaast mogen bij X weer evenementen plaatsvinden en kunnen de competities en wedstrijden weer opgestart worden. Uiteraard gelden er restricties en veiligheidsmaatregelen, maar in principe is bij X dus alles weer mogelijk en daar zijn wij enorm blij mee!

Horeca
Vanaf vandaag is Cafe X weer dagelijks open! Houd je wel aan de veiligheidsmaatregelen: neem plaats aan een tafel, houd ook aan tafel 1,5 meter afstand en draag een mondkapje als je opstaat van je tafel. Daarnaast vragen we je voor 22:00 uur Cafe X te verlaten. Desalniettemin is Cafe X een fijne plek om eindelijk weer eens met vrienden af te spreken en ondertussen lekker buiten de deur te eten.

Met de opening van Cafe X zal het takeaway-concept in de huidige vorm bij de Concept Store komen te vervallen. Maar wees gerust, ook bij Cafe X heb je altijd de mogelijkheid om je maaltijd to-go mee te krijgen. En bij de Concept Store kun je uiteraard wel terecht voor de wat kleinere to-go-producten, zoals een vers belegd broodje of een heerlijke kop koffie of thee.

Competities en wedstrijden
Verenigingen mogen de competities en wedstrijden weer opstarten! Check bij jouw vereniging wanneer deze weer precies van start gaan. Daarnaast zijn toeschouwers tot 22:00 uur weer toegestaan. Wel doen we een oproep aan alle verenigingen om zo min mogelijk publiek mee te nemen, vanwege beperkte zitcapaciteit op 1,5 meter van elkaar en we drukte rondom de wedstrijden zoveel mogelijk willen voorkomen.

Veiligheidsmaatregelen
Het beleid rondom het coronatoegangsbewijs blijft bij X ongewijzigd. Wil je bij X naar binnen, dan dien je bij de hoofdingang je coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te laten zien. Dit geldt ook voor tennissen in de ballonhal. Maak je uitsluitend gebruik van de buitenfaciliteiten van X, dan hoeft dit niet. Je hoeft dan niet in de rij te staan bij de hoofdingang, maar je mag buitenom lopen via het hek bij de tennisbanen.

Daarnaast dien je 1,5 meter afstand te houden en binnen een mondkapje te dragen. Deze en alle andere veiligheidsmaatregelen zijn te vinden op onze website.

/* */