Start jij dit jaar je studie in Delft? ‘Discover your X’ tijdens de OWee en IP!

Nieuws - 08 augustus 2022 - Communication

Wat tof, jij gaat aan de TU Delft studeren! Dan neem je vast ook deel aan de OWee of IP. Tijdens deze week ontdek je alles over de TU Delft, Delft zelf én natuurlijk wat er te doen is buiten je studie. Wil jij in Delft sporten? Jezelf creatief uiten? Helemaal ontspannen? Nieuwe mensen ontmoeten? Of af en toe een te gek evenement bijwonen? We zien jou graag tijdens de infomarkt én natuurlijk de Activity Market bij X!

Op maandag 22 augustus staan we op de infomarkt in Delft. Hopelijk kunnen we daar alvast kennismaken!

Activity Market | 24 augustus
Op woensdag 24 augustus vindt bij X de Activity Market plaats voor alle nieuwe en eerstejaars studenten. Je maakt hier kennis met de faciliteiten van X, de sport- & en cultuurverenigingen en alles wat X te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur, kunst, lifestyle, games en eten&drinken. Volg ons alvast op Instagram  of check de plattegrond voor een eerste sneak peek van X en de Activity Market!

*Er worden foto's gemaakt op de Activity Market. Meer info over ons fotografiebeleid bij X vind je in de algemene voorwaarden.

Beschikbaarheid X voor huidige X-leden
X-leden kunnen nog steeds meedoen met het beschikbare aanbod, maar houd rekening met extra drukte. Check de beschikbare lessen en waar ze deze week plaatsvinden in het rooster.