Heropening keuken

Nieuws - 07 juni 2022 - Communication

Culinair nieuws: keuken vanaf 7 juni weer open!

Ben je een koker, een aanschuiver of een afhaler? Goed nieuws voor de eerste twee categorieën: de keuken in Freetown is eindelijk weer beschikbaar en vanaf 7 juni te reserveren voor eigen gebruik.


Reserveren is een must
Na diverse onderhoudswerkzaamheden is de keuken weer ready and steady voor pruttelende curry in de pannen en heerlijke appeltaart in de oven. Er zijn drie keukeneilanden te reserveren voor jouw kookkunsten en het organiseren van culinaire events. Je kunt met maximaal 8 mensen 1 kookeiland reserveren voor 2 uur (inclusief schoonmaak).
 
Nieuwe werkwijze
Om alles zo netjes mogelijk te houden hebben we ervoor gekozen om te gaan werken met een aangepast reserveringsproces en een kratjessysteem. Hierdoor houden we de benodigde kookgerei en servies bij elkaar en stimuleren we het schoonmaakstuk wat onlosmakelijk verbonden is met het baas zijn in eigen keuken. 

Co-creatie en verhuur
Heb je als student een tof concept voor een culinair event in samenwerking met X? Deel je idee, we staan altijd open voor co-creatie! Heb je grote plannen voor een eigen event? Neem contact op met onze Rental collega’s om de opties te verkennen.

En voor we het vergeten: indien je het belangrijker vindt met wié je eet en niet wát (categorie aanschuiver), is het raadzaam om je kookgrage vrienden over dit heugelijke nieuws in te seinen. 

Meer informatie over onder andere de nieuwe reserveringsprocedure vind je hier.