Speel nu tijdelijk Padel op X!

Nieuws - 20 april 2023 - Communication

Xpect de Xpected! Wil je de snelst groeiende sport van het moment Xperiencen? Padel is een relatief jonge maar groeiende sport in Nederland en komt oorspronkelijk uit het zuiden van Amerika en Spanje. Samen met onze partners komt er een Padelbaan op X!

Update: Vanwege een gebroken glazen wand van de padelbaan, is de startdatum verschoven naar woensdag 26 april.

In de padelkooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat elke keer anders, en net als je denkt dat je verslagen bent, krijg je onverwacht een tweede kans! In elke wedstrijd zijn er lange en spectaculaire rally's. Padel is zeer toegankelijk voor alle niveaus en rally's kunnen heel gemakkelijk worden gespeeld. Waar wacht je nog op?

Probeer padel op X! Van zaterdag 22 april tot en met maandag 15 mei is er een mobiele Padelbaan op X achter de beach volleybalvelden. Padel kan op weekdagen gespeeld worden van 08:00 tot 23:00 uur. En in het weekend van 08:00 tot 22:00 uur.

Mocht je niet in het bezit zijn van een padelracket, dan kan je die lenen bij de hosts. Padelballen kunnen gekocht worden bij de hosts.

Padelbaan reserveren
Je hebt de mogelijkheid om op eigen gelegenheid padel te spelen. Dit betekent dat je onbegeleid kunt padellen in speciaal daarvoor opengestelde uren. Online kun je zelf een baan reserveren en inzien wanneer ze beschikbaar zijn (kies voor het tab 'Racketsport' of ‘Balsport’). 

Let op: Padel wordt slechts een beperkte tijd aangeboden op het X-terrein.