Health Week 2023: van 6 t/m 12 maart!

Nieuws - 06 februari 2023 - Communication

Health Week 2023 vindt plaats van 6 t/m 12 maart en staat in het teken van een balans in je sociale, mentale, fysieke en spirituele gezondheid. Want gezondheid gaat niet alleen over je spieren trainen en gezond eten. Een positieve levenshouding en je evenwichtig voelen is net zo belangrijk.

Neem de tijd om stil te staan bij je welzijn. Laten we kleine stappen zetten om 2023 op een gezonde manier voort te zetten, want we weten dat een balans in je fysieke, sociale, spirituele en mentale gezondheid je dagelijks leven positief beïnvloedt. Kom naar de Health Week, reflecteer op wat gezondheid voor jou betekent en ervaar enkele van de vele voordelen van een gezonde levensstijl.

Wat is er te doen?
Gedurende de hele week vinden er ontzettend veel activiteiten plaats; van fittesten en nature bootcamp tot een skincare workshop en een boardgame night. Veel activiteiten zijn gratis te bezoeken, ook zonder X-abonnement!

Inschrijven
De inschrijving voor alle Health Week activiteten opent op 20 februari om 12.00 uur in onze webshop. Bekijk tot die tijd alvast het volledige rooster via de button hieronder.