Social media

De faculteit 3mE is actief op diverse social media-kanalen. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste tweets, foto’s en andere berichten?

Volg de faculteit 3mE!

Volg op Twitter de laatste ontwikkelingen van het baanbrekend onderzoek en eigentijds onderwijs op de gebieden werktuigbouwkunde, maritieme techniek, materiaalwetenschappen en klinische technologie.

Faculteit 3mE

Ontdek op de Facebook accounts van de bacheloropleidingen alles wat je wilt en moet weten op het gebied van voorlichting.

Klinische Technologie
Maritieme Techniek
Werktuigbouwkunde

Bekijk het leven op de TU Delft door de ogen van onderzoekers en studenten.

TU Delft

Het meisje in de schijnwerper
Van 5 tot 12 Maart 2018 was onderzoeker Tom Callewaert (MSE) instagrammer van de week. Vanuit het Mauritshuis deed hij verslag van Het Meisje in de schijnwerper: een diepgaand onderzoeksproject naar het Meisje met de parel (1665) van Johannes Vermeer.

Lowlands
Roos Oosting in Kenia