Optimalisatie labruimte

De faculteit 3mE groeit. Het is de bedoeling dat alle zeven afdelingen een eigen ankerpunt krijgen om de identiteit van de afdeling te kenmerken. De nieuwe, zevende afdeling Cognitive Robotics (CoR) is tijdelijk versnipperd gehuisvest in bouwdeel E, F, G en A. De afdeling Campus and Real Estate (CRE) onderzoekt welke mogelijkheden binnen het 3mE gebouw het meest passen bij de behoeften van elke afdeling (inclusief labruimten). De faculteit werkt samen met CRE een voorkeursscenario uit waarin de gehele afdeling CoR zijn plek krijgt in bouwdeel F en de sectie Stromingsleer verhuist naar bouwdeel K. Dat betekent dat er een aantal onderzoeksopstellingen uit hal J moeten worden verplaatst. We werken er met onze vastgoedorganisatie CRE aan dat er aan het eind van de zomer van 2019 meer duidelijkheid te hebben over de verdeling van de ruimte in het gebouw.”