Vernieuwing entrée 3mE gebouw

Het zal de meeste collega’s niet ontgaan zijn: bij binnenkomst van de hoofdentrée van het 3mE gebouw is zowel aan de rechter als linkerzijde in de zomerperiode een houten verhoging geplaatst.

Op deze houten verhogingen is meubilair geplaatst en binnenkort worden hier verlichting en planten bij geplaatst, zodat de ontvangstruimte van het gebouw aantrekkelijker zal worden.

De initiatiefnemers signaleerden, net als vele andere gebruikers van het gebouw, al geruime tijd dat de entrée van het gebouw niet representatief was en dat er behoefte is aan een plek waar medewerkers of studenten even kunnen praten of informeel kunnen overleggen.

Ze zijn gezamenlijk aan de slag gegaan en hebben met beperkte middelen een ontmoetingsplek gecreëerd waar bezoekers, ouders van afstudeerders, medewerkers en studenten kortstondig kunnen verblijven met een kopje koffie of een broodje.

De entrée in beeld