Mastervoorlichting

Maart Master Maand bij faculteit 3mE

Ben je bijna klaar met je bachelor bij 3mE, maar weet je nog niet welke master het beste bij je past? Kom dan naar de 3mE Maart Master Maand, speciaal voor 3mE bachelorstudenten die willen doorstromen naar een master binnen de faculteit.

Programma

Op verschillende dagen in maart 2023 zijn er in de lunchpauzes presentaties over onze masteropleidingen. Als start van het evenement geven we je graag tips en tricks over je masterkeuze. En als afsluiter stellen de masterdisputen zich voor en kun je tijdens de (gratis) borrel in gesprek met huidige masterstudenten.

Hieronder vind je het programma. Het is noodzakelijk om je aan te melden, minstens 3 dagen voorafgaand aan de betreffende presentatie.

Meld je aan

Wist je dat je met je bachelor Werktuigbouwkunde of Maritieme Techniek op zak zonder schakelprogramma kunt doorstromen naar elke master binnen 3mE (m.u.v. Technical Medicine)?

We rekenen op je

Let op: Als je je hebt aangemeld rekenen we op je komst en zorgen we voor een broodje. Ben je onverhoopt verhinderd? Meld je dan minstens 3 dagen van tevoren af via voorlichting-3mE@tudelft.nl.

Andere master?

Wil je je verdiepen in een masteropleiding aan een andere faculteit dan 3mE? Kom dan naar de TU Delft Master’s Week.