News & Agenda

Arjo Loeve in diverse media

10 september 2021

TU Delft, NFI en politie ontwikkelen slimme techniek voor bewijsfotografie

Op een plaats delict moet elk spoor grondig onderzocht worden. Sporen die je niet kan meenemen of bewaren, zoals bloedspetters, worden met een liniaal in beeld gebracht om de omvang weer te geven. De TU Delft en het NFI ontwikkelden een nieuwe methode voor de politie die de liniaal straks overbodig maakt en het meten van sporen makkelijker maakt.

05 augustus 2021

Marco Reijne in diverse media

02 augustus 2021

Arend Schwab in diverse media

15 juli 2021

Liselore Tissen in diverse media

12 juli 2021

Comenius Teaching Fellowship for Pleun Hermsen

The educational projects that have been awarded the Comenius grants of 2021 have been announced. TU Delft has no less than three winners. Pleun Hermsen MSc, MD is one of them.

08 juli 2021

Studenten Klinische Technologie tonen zorginnovaties en ronden bachelor af

Tijdens het KTO-slotsymposium toonden 109 bachelor studenten indrukwekkende voorbeelden van technologische innovaties voor de zorg die zij samen met medische centra ontwikkelden. Een win-win situatie; de studenten rondden hiermee hun bachelor af en de zorginstellingen kunnen de verrassende ideeën door ontwikkelen of ook daadwerkelijk toe gaan passen.

21 juni 2021

Techniek in honkbaltenue voorkomt blessures

Bart van Trigt ontwikkelde samen met een team van wetenschappers en Scientific Entrepreneur Erik van der Graaff, een blessuremodel voor het verminderen van blessures; de Pitch Perfect. Van Trigt ontving het fonds ‘Implementeren met impact’ van ZonMw waarmee hij het blessuremodel nu kan gaan implementeren bij de Nederlandse spelers.

Geen resultaten gevonden.