Informatie medewerkers

Faculteit Bouwkunde

Op deze pagina informeren wij medewerkers en andere bezoekers over de aanvullende maatregelen die op de faculteit Bouwkunde getroffen worden tegen de verspreiding van het coronavirus Covid-19.

Alle algemene informatie betreffende de maatregelen van de TU Delft wordt op één centrale plek getoond, deze pagina wordt ook geupdate zodra er nieuwe informatie is. Blijf deze pagina regelmatig bekijken vóórdat je naar de campus komt.

Aanvullende informatie voor de Faculteit Bouwkunde

We verwelkomen in het nieuwe academisch jaar 2020-2021 studenten en medewerkers weer beperkt in de faculteit.

Om het risico op het coronavirus in de faculteit Bouwkunde te minimaliseren, vragen we alle studenten, medewerkers en potentiële bezoekers zich verantwoordelijk te gedragen. Maak jezelf vertrouwd met de basisregels betreft de volgende belangrijke punten:

• wanneer je op de faculteit aanwezig mag zijn,
  • wat te doen als je ziek bent,
  • het houden van een veilige afstand, en
  • het toepassen van een goede hygiëne,
  • houd je aan de looproutes door het gebouw en bewaar altijd 1,5 meter afstand,
  • kom je uit een oranje of rood gebied, volg de nederlandse quarantaine regels.
Copyright @IDE

Toegang tot Bouwkunde, gebouw 8

De openingstijden van faculteit Bouwkunde zijn op dit moment:

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
8:00 tot 20:00 uur.
8.00 tot 21.00 uur

Alle (afwijkende) openingstijden van de faciliteiten binnen Bouwkunde en bereikbaarheid daarvan kun je hier vinden.

Toegang tot het gebouw is uitsluitend met een geautoriseerde campuskaart, ook bij het verlaten van het gebouw moet deze pas worden aangeboden.

Het is toegestaan om elkaar op de campus te ontmoeten, maar reguliere vergaderingen blijven vooralsnog online plaatsvinden. Ook vinden er geen evenementen plaats.

Werkgerelateerde reizen vinden alleen plaats als noodzakelijk, en niet naar oranje of rood gebied. Overleg met je leidinggevende of afdelingssecretaris.

Per 1 augustus is het landelijke rookverbod op campus terreinen in gegaan en mag er niet meer gerookt worden rondom het gebouw of op de TU campus.

Restaurants

De espressobar is gesloten. Het Ketelhuis is dagelijks geopend van 11.00 tot 14.00.
Er wordt een selectie van het assortiment aangeboden en uitsluitend Grab & Go. Er zijn geen zitplaatsen, de toegang naar het ketelhuis is buitenom, niet door de maquettehal. Volg de looproutes in het gebouw.

Werken op afstand

Thuiswerken blijft de norm in Nederland, maar we verwelkomen in het nieuwe academisch jaar 2020-2021 studenten en medewerkers wel weer beperkt in de faculteit.

Beperk de dagen dat je op de faculteit bent tot een minimum en volgens een vooraf te maken planning om 1,5 meter afstand te waarborgen. Stem dit af in goed overleg met je kamergenoten.

Een online toolbox van de TU Delft, met begeleiding en ondersteuning bij werken op afstand, is hier te vinden.

Nieuwe medewerkers

Verwelkom jij de komende weken nieuwe collega’s, zorg dan dat je voor hun eerste officiële werkdag via telefoon, Microsoft teams of Skype for Business contact opneemt, om alles te regelen voor de introductieperiode. Nieuwe medewerkers worden, net als alle TU Delft-werknemers, aangemoedigd om zoveel mogelijk vanuit huis te werken volgens het TU Delft-beleid omtrent het coronavirus.