Informatie studenten

Faculteit Bouwkunde

Op deze pagina informeren wij studenten over de aanvullende maatregelen die op de faculteit Bouwkunde getroffen worden tegen de verspreiding van het coronavirus Covid-19.

Alle algemene informatie betreffende de maatregelen van de TU Delft wordt op één centrale plek getoond, deze pagina wordt ook geupdate zodra er nieuwe informatie is. Blijf deze pagina regelmatig bekijken vóórdat je naar de campus komt.

TU Delft - Creating a safe and pleasant campus together

Aanvullende informatie voor de Faculteit Bouwkunde

We verwelkomen in het nieuwe academisch jaar 2020-2021 studenten en medewerkers weer beperkt in de faculteit.

Om het risico op het coronavirus in de faculteit Bouwkunde te minimaliseren, vragen we alle studenten, medewerkers en potentiële bezoekers zich verantwoordelijk te gedragen. Maak jezelf vertrouwd met de basisregels betreft de volgende belangrijke punten:

• wanneer je op de faculteit aanwezig mag zijn,
  • wat te doen als je ziek bent,
  • het houden van een veilige afstand, en
  • het toepassen van een goede hygiëne,
  • houd je aan de looproutes door het gebouw en bewaar altijd 1,5 meter afstand,
  • kom je uit een oranje of rood gebied, volg de nederlandse quarantaine regels.
Copyright @IDE

Studeren bij Bouwkunde

In het nieuwe studiejaar bieden we de studenten een combinatie van online onderwijs en onderwijs op de campus, met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen die op dat moment gelden. Om een gespreide binnenkomst te bevorderen zijn er 4 starttijden voor het onderwijs:

• 8.30
  • 8.45
  • 9.00
  • 9.15

Zorg dat je 5-10 minuten voor de starttijd naar de faculteit komt, daarmee voorkomen we opstoppingen in de gangen en bij de toegangsdeuren. Gebruik de dichtsbijzijnde ingang van waar je bent ingeroosterd.

Op de dag dat je onderwijs op de faculteit hebt, wordt verwacht dat je aanwezig bent.
Lukt dat niet vanwege zwaarwegende omstandigheden dan moet je dat ruim voor de start van het vak aangeven bij de studieadviseurs-bk@tudelft.nl met een motivatie.
Je verzoek zal kritisch beoordeeld worden. De beslissing zal ook worden gecommuniceerd naar je docenten.

Als je je niet houdt aan de corona maatregelen tijdens het onderwijs word je gewaarschuwd. Uiterste consequentie is dat je als groep de toegang tot het gebouw tijdelijk ontzegd wordt en dat je op die dag ook geen onderwijs krijgt.

Om ervoor te zorgen dat de capaciteit van het gebouw niet wordt overschreden heb je alleen toegang op de dag dat je daadwerkelijk onderwijs hebt op de faculteit. Je pas is geblokkeerd voor de andere dagen. Bij de ingangen zal hier op gecontroleerd worden.

Aan elke ateliertafel mogen maximaal 3 personen zitten: aan elk uiteinde een en een in het midden, zodat er loopruimte overblijft voor de docent.

De lockers mogen niet worden gebruikt, maar je mag wel je huidige locker leeghalen.

De capaciteit voor het onderwijs op de campus wordt bepaald aan de hand van 1,5 meter afstand tot elkaar. Wij mogen daarom ongeveer 500 studenten over de gehele faculteit huisvesten, waarbij we te allen tijden de 1,5 meter richtlijn in acht nemen. Om de capaciteit te waarborgen kan het Bouwkunde gebouw daarom ook niet gebruikt worden als individuele studieplek, alleen voor geplande activiteiten.

De volgende pagina's geven tips voor online studeren

Ben je een nieuwe student en wil je graag meer weten over het studentenleven aan de TU Delft? Kijk dan op deze pagina met alle handige informatie in één overzicht.

Studieadviseurs blijven beschikbaar om studenten op afspraak telefonisch of online te ondersteunen. Je kunt hen bereiken via studieadviseurs-bk@tudelft.nl

Meer informatie over het Bindend Studieadvies (BSA) 2019-2020 en COVID-19 vind je hier.

Toegang tot Bouwkunde, gebouw 8

De openingstijden van faculteit Bouwkunde zijn op dit moment:

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
8:00 tot 20:00 uur.
8.00 tot 21.00 uur

Alle (afwijkende) openingstijden van de faciliteiten binnen Bouwkunde en bereikbaarheid daarvan kun je hier vinden.

Toegang tot het gebouw is uitsluitend met een geautoriseerde campuskaart en alleen op de dag dat je onderwijs op de faculteit hebt. Ook bij het verlaten van het gebouw moet deze pas worden aangeboden.

Er vinden geen evenementen plaats.

Per 1 augustus is het landelijke rookverbod op campus terreinen in gegaan en mag er niet meer gerookt worden rondom het gebouw of op de TU campus.

Restaurants

De espressobar is gesloten. Het Ketelhuis is dagelijks geopend van 11.00 tot 14.00.
Er wordt een selectie van het assortiment aangeboden en uitsluitend Grab & Go. Er zijn geen zitplaatsen, de toegang naar het ketelhuis is buitenom, niet door de maquettehal. Volg de looproutes in het gebouw.