Medewerkers

Co Verdaas

Hoogleraar Gebiedsontwikkeling
Co Verdaas is parttime hoogleraar Gebiedsontwikkeling aan de TU Delft (faculteit Bouwkunde).  Lees meer
Directeur SKG
Tom is universitair hoofddocent Urban Development Management (UDM) en directeur van de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG). De SKG maakt samen met de TU Delft sinds 2006 de leerstoel Gebiedsontwikkeling mogelijk.
Strategisch adviseur
Agnes is sinds 2006 verbonden aan de TU Delft. Van 2009-2014 was ze hoofdredacteur van het platform gebiedsontwikkeling.nu en van 2014-2018 was ze directeur SKG.

Inge Janse

Adjunct-hoofdredacteur
Inge is sinds 2017 werkzaam als adjunct-hoofdredacteur bij de leerstoel Gebiedsontwikkeling.

Céline Janssen

Promovenda
Céline is sinds 2017 werkzaam bij de leerstoel en doet sinds 2019 onderzoek naar sociale duurzaamheid in gebiedsontwikkeling.

 

Joost Zonneveld

Hoofdredacteur
Joost is sinds 2020 hoofdredacteur
bij de leerstoel Gebiedsontwikkeling
Student-assistent
Casper is sinds 2018 werkzaam als student-assistent bij de leerstoel Gebiedsontwikkeling. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit werk voor het platform gebiedsontwikkeling.nu. Hij volgt de master Architecture op de Faculteit Bouwkunde.

Hedwig van de Linden

Onderzoeker en ontwerper
Hedwig is sinds 2015 werkzaam als student-assistent bij de leerstoel Gebiedsontwikkeling. Sinds de afronding van haar master Architecture op de Faculteit Bouwkunde in juli 2018 is ze werkzaam als onderzoeker en ontwerper bij de leerstoel Gebiedsontwikkeling.

Simon van Zoest

Promovendus
Simon werkt sinds 2019 als onderzoeker bij de leerstoel. Hij onderzoekt onder meer de koppeling van openbaar vervoer met gebiedsontwikkeling. Eerder heeft hij de master Management in the Built Environment op de faculteit Bouwkunde afgerond en enige tijd gewerkt als consultant.
Student-assistent
Sebastien is sinds 2018 werkzaam als student-assistent bij de leerstoel Gebiedsontwikkeling. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit werk voor het platform gebiedsontwikkeling.nu. Hij volgt de master Urbanism op de Faculteit Bouwkunde.

Ineke Lammers

Student-assistent
Ineke is sinds 2019 werkzaam als student-assistent bij de leerstoel Gebiedsontwikkeling. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit werk voor het platform gebiedsontwikkeling.nu. Zij zit in het laatste jaar van haar bachelor Architectuur op de faculteit Bouwkunde.

Jolien Kramer

Coördinator van SKG en onderzoeker leerstoel Gebiedsontwikkeling
Voor de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling werkt Arthur als coördinator. Zo biedt hij ondersteuning aan de hoogleraar Co Verdaas en directeur Tom Daamen. Daarnaast werkt hij mee aan verschillende onderzoeken voor de leerstoel Gebiedsontwikkeling.