Medewerkers

Co Verdaas

Hoogleraar Gebiedsontwikkeling
Co Verdaas is parttime hoogleraar Gebiedsontwikkeling aan de TU Delft (faculteit Bouwkunde).  Lees meer
Directeur SKG
Tom is universitair hoofddocent Urban Development Management (UDM) en directeur van de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG). De SKG maakt samen met de TU Delft sinds 2006 de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling mogelijk.
Strategisch adviseur
Agnes is sinds 2006 verbonden aan de TU Delft. Van 2009-2014 was ze hoofdredacteur van het platform gebiedsontwikkeling.nu en van 2014-2018 was ze directeur SKG.

Inge Janse

Adjunct-hoofdredacteur
Inge is sinds 2017 werkzaam als adjunct-hoofdredacteur bij de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling.

Céline Janssen

Onderzoeker en stedenbouwkundige
Céline is sinds 2017 werkzaam als onderzoeker en stedenbouwkundige bij de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling. Ze heeft in november 2017 de master Urbanism aan de TU Delft afgerond.

Helen Jager

Communicatieadviseur
Helen is sinds juni 2015 werkzaam als communicatieadviseur bij de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling. Een onderdeel van de functie is de marketing en communicatie van het platform Gebiedsontwikkeling.nu.

Simon Kooistra

Hoofdredacteur
Simon is sinds 2018 hoofdredacteur bij de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling.
Student-assistent
Casper is sinds 2018 werkzaam als student-assistent bij de praktijkleerstoel gebiedsontwikkeling. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit werk voor het platform gebiedsontwikkeling.nu. Hij volgt de master Architecture op de Faculteit Bouwkunde.

Hedwig van de Linden

Onderzoeker en ontwerper
Hedwig is sinds 2015 werkzaam als student-assistent bij de praktijkleerstoel gebiedsontwikkeling. Sinds de afronding van haar master Architecture op de Faculteit Bouwkunde in juli 2018 is ze werkzaam als onderzoeker en ontwerper bij de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling.
Student-assistent
Lodewijk is sinds 2018 werkzaam als student-assistent bij de praktijkleerstoel gebiedsontwikkeling. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit werk voor het platform gebiedsontwikkeling.nu. Hij volgt de master Architecture op de Faculteit Bouwkunde.

Sebastien Reinink

Student-assistent
Sebastien is sinds 2018 werkzaam als student-assistent bij de praktijkleerstoel gebiedsontwikkeling. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit werk voor het platform gebiedsontwikkeling.nu. Hij volgt de master Urbanism op de Faculteit Bouwkunde.