Fotostudio

De Faculteit Bouwkunde beschikt over een eigen fotostudio met professionele apparatuur om studenten en medewerkers te ondersteunen in het maken van foto's of films. Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Studio

Studenten en medewerkers van de faculteit Bouwkunde kunnen vrij gebruik maken van de fotostudio. Op bepaalde tijdstippen zijn er open inloopuren (zie openingstijden rechts op deze pagina), tijdens deze uren kunnen studenten zonder afspraak langskomen en is er iemand aanwezig om te helpen waar nodig. Denk je dat je de studio nodig hebt voor een langere tijd, dan dien je een aanvraag in door het formulier digitaal in te vullen en te versturen naar photofilm-bk@tudelft.nl. Deze aanvraag dient minimaal 2 dagen van te voren ingediend te worden. Na je aanvraag controleren we de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact op.

Apparatuur

Naast de studio kan ook losse apparatuur gebruikt worden zoals camera's, lenzen, audio-apparatuur, tripods, enzovoort (zie overzicht van materiaal rechts op deze pagina). Om dit materiaal uit te lenen, dien je een aanvraag in door het formulier digitaal in te vullen en te versturen naar photofilm-bk@tudelft.nl. Deze aanvraag dient minimaal 2 dagen van te voren ingediend te worden. Na je aanvraag controleren we de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact op. Om materiaal uit te lenen dienen studenten een geldig paspoort of rijbewijs samen met telefoonnummer achter te laten bij het CAM-Lab.

Mobiele opstelling

Docenten en coordinatoren kunnen gebruik maken van de mobiele opstelling. De mobiele opstelling kan voor een bepaalde periode worden opgesteld op de ateliers zodat studenten van de desbetreffende studio hun werk eenvoudig in de opstelling kunnen plaatsten. Het aanvragen van de mobiele set dient door de vak-coördinator gedaan te worden door onderstaand formulier digitaal in te vullen en te versturen naar photofilm-bk@tudelft.nl.

Gebruik maken van de faciliteiten?

Open inloopuren:
Dinsdag  13:45 - 17:45
Woensdag 09:00 – 17:45
Donderdag 13:45 - 17:45