U bent van harte welkom!

Loop de Chinese plantenroute, bezoek onze opnieuw ingedeelde kassen en neem een kijkje bij de zomertentoonstelling. Kaartjes koopt u gewoon bij de entree of online als u dat wil. 

In oktober en november besteden we extra aandacht aan koffie en de Global Goals,dus kom eens gezellig op de koffie! 

Zie de agenda voor meer informatie. 

De Botanische Tuin


 

Planten leveren voedsel, medicijnen, kleding, onderdak en grondstoffen en zijn daarom van essentieel belang voor de mens. In onze technische botanische tuin wordt al meer dan 100 jaar botanisch onderzoek aan planten gedaan. Het heeft veel wilde planten tot industriële toepassingen gebracht en is inspiratie geweest voor baanbrekende innovaties. Nog steeds wordt in de tuin onderzoek gedaan, maar het is ook een mooie tuin waar het heerlijk toeven is en altijd iets te ontdekken of te doen is.

Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilligers die iets van planten weet en zin hebben een paar uurtjes per week in onze kwekerij, de rotstuin of bij de rode lijstplanten te komen helpen. Daarnaast kunnen we ook hulp gebruiken bij een aantal onderzoeksprojecten.
Lijkt je dit wel iets? Meld je dan aan via reserveringbtd@tudelft.nl
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.