U bent van harte welkom!

Loop de Chinese plantenroute, bezoek onze opnieuw ingedeelde kassen en neem een kijkje bij de zomertentoonstelling. Kaartjes koopt u gewoon bij de entree of online als u dat wil. 

Vanaf 21 juni zijn er regelmatig kleine (lunch) concerten in de tuin, hou onze agenda in de gaten! 

I.s.m. Het Fonds Podiumkunsten, u betaalt enkel voor entree tot de tuin.

De Botanische Tuin


 

Planten leveren voedsel, medicijnen, kleding, onderdak en grondstoffen en zijn daarom van essentieel belang voor de mens. In onze technische botanische tuin wordt al meer dan 100 jaar botanisch onderzoek aan planten gedaan. Het heeft veel wilde planten tot industriële toepassingen gebracht en is inspiratie geweest voor baanbrekende innovaties. Nog steeds wordt in de tuin onderzoek gedaan, maar het is ook een mooie tuin waar het heerlijk toeven is en altijd iets te ontdekken of te doen is.

Gezocht: vrijwilliger kassencomplex

In onze Van Itersonkassen staan onze collecties tropische en sub-tropische planten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger/vrijwilligster die iets van planten weet en zin heeft een paar uurtjes per week in de kassen te komen helpen.
Interesse? Geef u op via reserveringbtd@tudelft.nl
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.

Planten en klimaatsveranderingen - botanische tuinen spelen een cruciale rol.

―

Activiteitenagenda


Geen resultaten gevonden.