Naar aanleiding van de coronamaatregelen zijn wij momenteel nog gesloten voor publiek.

Wij wensen u een goede gezondheid en hopen u snel weer in de tuin te kunnen ontvangen.

 Volg onze Facebook en Instagram (klik op de links hieronder) voor mooie foto's van wat nu in bloei staat, leuke vragen en info van onze tuinchef. 

De Botanische Tuin


 

Planten leveren voedsel, medicijnen, kleding, onderdak en grondstoffen en zijn daarom van essentieel belang voor de mens. In onze technische botanische tuin wordt al meer dan 100 jaar botanisch onderzoek aan planten gedaan. Het heeft veel wilde planten tot industriële toepassingen gebracht en is inspiratie geweest voor baanbrekende innovaties. Nog steeds wordt in de tuin onderzoek gedaan, maar het is ook een mooie tuin waar het heerlijk toeven is en altijd iets te ontdekken of te doen is.

Vrijwilligers voor rondleidingen

Heeft u plantenkennis en zou u het leuk vinden om als vrijwilligers rondleidingen bij ons in de tuin te komen geven? Wij zijn vooral op zoek naar rondleiders die behalve Nederlands ook Engels, Frans of Duits kunnen spreken.
Interesse? Geef u op via reserveringbtd@tudelft.nl
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.

Planten en klimaatsveranderingen - botanische tuinen spelen een cruciale rol.

Activiteitenagenda