Hoera, wij zijn weer open!

Ook onze opnieuw ingedeelde kassen zijn weer toegankelijk en zeker een bezoekje waard. Reserveer a.u.b. uw bezoek via de online kaartverkoop.

Vanaf 21 juni zijn er regelmatig kleine (lunch) concerten in de tuin, hou onze agenda in de gaten! 

I.s.m. Het Fonds Podiumkunsten, u betaalt enkel voor entree tot de tuin.

De Botanische Tuin


 

Planten leveren voedsel, medicijnen, kleding, onderdak en grondstoffen en zijn daarom van essentieel belang voor de mens. In onze technische botanische tuin wordt al meer dan 100 jaar botanisch onderzoek aan planten gedaan. Het heeft veel wilde planten tot industriële toepassingen gebracht en is inspiratie geweest voor baanbrekende innovaties. Nog steeds wordt in de tuin onderzoek gedaan, maar het is ook een mooie tuin waar het heerlijk toeven is en altijd iets te ontdekken of te doen is.

PR - Marketing vrijwilliger gezocht

Onze tuin is weer te bezoeken en bruist van de activiteiten. Om dit beter onder de aandacht te kunnen brengen zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger/vrijwilligster die een paar uurtjes per week de tijd heeft om ons daarbij te helpen.
Interesse? Geef u op via reserveringbtd@tudelft.nl
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.