294 resultaten

24 september 2021

FAST Ambitious Idea grant

Do you have an innovative idea that has great potential to positively impact society?

23 september 2021

1st year master student CEG? Join the Introductory Workshop Honour Program Master.

Want to broaden your knowledge or gain research experience beyond your regular course of studies?

22 september 2021

Studenten TU Delft onderzoeken zandige randen Marker Wadden

Golven die tegen de kust aan beuken generen energie. Onderzoekers Branko Šavija en Yading Xu van de TU Delft willen die energie door middel van een speciaal soort beton opvangen en zo een alternatieve energiebron creëren.

21 september 2021

TU Delft opent Climate Action Hub op campus Den Haag

Op vrijdag 24 september opent TU Delft haar Climate Action Hub in het Wijnhavengebouw op de Campus Den Haag. De Climate Action Hub wordt een fysieke ontmoetingsplaats waar bestuurders en beleidsmakers, kennisinstellingen, burgers en bedrijven samen kunnen werken aan concrete oplossingen voor klimaatuitdagingen.

20 september 2021

Traineeprogramma Talent in Huis

Help jij na je afstuderen mee de woningnood op te lossen én wil je flink investeren in je ontwikkeling? Solliciteer voor traineeship Talent in Huis!

17 september 2021

Open Textbook Ports & Waterways: Navigating the changing world

Havens en waterwegen moeten worden gezien als onderdelen van een samenhangend systeem dat de bevoorradingsketens over water ondersteunt. Hun integrale ontwerp en werking is essentieel. Dat is de visie van het team Ports & Waterways van onze faculteit.

16 september 2021

Energie halen uit beton genomineerd voor beste tech idee

12 september 2021

Water for Impact Programme officially launched on 9 September

TU Delft | Global Initiative has appointed TPM prof. Kornelis Blok as member of its Steering Committee. TU Delft | Global Initiative is very pleased to welcome Blok, whose focus is dedicated to transitioning to 100% sustainable energy systems and how that transition can be accelerated.