Testimonials

Vincent de Graaff – GVB

Iedere collegeavond weer een moment van inspiratie, zowel vanuit docenten, praktijk sprekers als van mede cursisten. Drie logisch samenhangende blokken waarin afwisselend theoretische diepgang afgewisseld met brede praktijkvoorbeelden. En toch ook dermate praktisch dat de vertaling naar de eigen praktijk nooit ver weg is. Een grote diversiteit aan onderwerpen, mooi om soms de diepte in te gaan en soms de brede verbanden weer te zoeken. Een aanrader voor iedere assetmanagement professional.

Leon Meijdam - Evides

"De college-avonden van Rijkswaterstaat, Vitens en het college over politiek-bestuurlijke besluitvorming (laatste avond) waren top en zeer leerzaam!! Er wordt ook wel wat voorkennis gevergd; dat legt de lat hoog voor een nieuwkomer op het gebied assetmanagement. Ik had daar geen last van, maar hoorde het wel om me heen"

Jurjen den Besten - Oasen

"Over de opleiding ben ik zeer tevreden. Ik heb tot nu toe al veel geleerd en kunnen toepassen. Ik verwacht ook veel van de komende module"

Maaike van der Ven - Evides

"Wat ik leuk vond aan de opleiding: de nieuwe stof, diverse van de sprekers (Rijkswaterstaat enkele sprekers, Hennes de Ridder, de laatste professor van technische bestuurskunde) en de uitwisseling met andere cursisten"

Naam bij ons bekend

"Overig, wil ik jullie ook een groot compliment geven. Ik heb niet eerder qua studie, een verdieping kunnen maken welke ook werkelijk wordt toegepast in de praktijk. Semester 3 komt ook heel goed uit. (...) Met dit laatste semester kan ik dit gelukkig oppakken en mijn eigen kennis bijspijkeren. Wat zo bijzonder is aan de opleiding, in mijn geval,  is t.a.v. assetmanagement de cirkel rond maken. Eerst een AMP herschrijven, dan opdracht 2 (prestatie- en informatiemanagement) en als laatste opdracht 3 naar buiten toe gericht. Als dit een bewuste keuze van de opleiding is, perfect. Ik realiseer mij dit nu pas"

Contact

Prof.dr.ir. A.R.M. Wolfert

Programmadirecteur

Daniella Wijnveldt-Roldaan

Projectleiding