News archive

58 resultaten

24 mei 2019

Vidi’s voor wolkenonderzoek en energie opslag

Twee wetenschappers van de faculteit CITG, Louise Nuijens en Hadi Hajibeygi, hebben ieder een Vidi-financiering toegekend gekregen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Hiermee biedt NWO hen de mogelijkheid om een eigen onderzoekslijn te ontwikkelen en een eigen onderzoeksgroep op te bouwen.

26 april 2019

Koninklijke Onderscheiding voor prof. Jan Dirk Jansen

Professor Jan Dirk Jansen, decaan en hoogleraar Reservoir Systems and Control bij de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG), werd in Delft benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

09 april 2019

GSE continues using Move Software

Petroleum Experts Ltd (Petex) has kindly donated 10 licenses of the MOVE Suite software to the Delft University of Technology. The software will be used by students and researchers in Applied Earth Sciences at the Department of Geoscience and Engineering.

28 februari 2019

Stories of Science: Summoning heat from below

Heating our homes is warming up the Earth too. Associate Professor Phil Vardon and PhD candidate Ivaylo Pantev want to warm or cool buildings through their pile foundations, by using the natural temperature of the soil. If done well, this can help residents to save energy, money and problems for generations to come.

26 februari 2019

The MOOC Geoscience: the Earth and its Resources starts May 20th

Are you fascinated by Geosciences and willing to take the challenge of predicting the nature and behavior of the Earth subsurface? This is your course!