News Archive

87 resultaten

26 april 2016

Konstanze Winter won 2nd place at TRA Conference

PhD Candidate Konstanze Winter has won the 2nd place in the Academic Student Competition on Innovative Transport Concepts in the category 'Road' at the TRA Conference in Warsaw Poland.

05 april 2016

Pictures PhD-defence Bernat Goñi-Ros

On March 21, 2016 Bernat Goñi-Ros held his PhD-defense on Traffic Flow at Sags: Theory, Modelling and Control.

28 januari 2016

Vacancy: 3 PhD positions in Public Transport Modelling

Three PhD positions in public transport modelling are available and will participate in two projects: SCRIPTS and TRANS-FORM.

22 januari 2016

WEpod

In de garage van CiTG wordt hard ‘gesleuteld’ aan een WEpod. Vanaf juni 2016 rijden deze zelfrijdende busjes tussen het station Ede-Wageningen en het Wageningen University & Research Centre. Passagiers kunnen via een app een ritje bestellen. TU Delft is één van de partners in het WEpod project.

Highlights 2015 TU Delft verschenen met Serge Hoogendoorn

Tijdens de Dies Natalis die vrijdag 8 januari is gevierd, zijn de ‘Highlights 2015’ van de TU Delft gepresenteerd: een doorsnede van de TU Delft en haar hoogtepunten van het afgelopen jaar. In de Highlights staat onder meer een interview met Serge Hoogendoorn.

Greenshields Price

The paper Real-Time Travel Time Prediction Framework for Departure Time and Route Advice won the Greenshields Price!

19 januari 2016

Participants wanted for driving study!

Marco de Baat, MSc graduate, is looking for particpants for a driving study.