Alumni

Het Alumninetwerk van de TU Delft bestaat inmiddels uit ruim 50.000 alumni wereldwijd. Alumni kunnen de huidige studenten inspireren, mede-alumni helpen en de TU Delft steunen. Daarom willen wij graag dat al deze alumni met elkaar en met de TU Delft in contact blijven.

Alumni Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van wat er speelt op de TU Delft en het laatste nieuws voor alumni horen? Lees verder of meld u aan voor de alumninieuwsbrief.

Alumni Activiteiten

Er worden regelmatig activiteiten voor alumni georganiseerd. Door de TU Delft, door alumni chapters (lokale groepen actieve alumni) of door facultaire alumniverenigingen. Ga naar het overzicht.

Alumni Netwerken

Wilt u contact houden met mede-alumni, of in contact komen met alumni of studenten? Dat kan via diverse alumninetwerken. Lees verder.

Alumni Services

Als alumnus kunt u gebruik maken van diverse alumniservices van de TU Delft. Bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, carrière, netwerken en kennis. Lees verder.

Help de TU Delft

Zonder feedback, kennis en enthousiasme van alumni zou de TU Delft niet staan waar ze nu is. Het ondersteunen van de TU Delft door alumni is van groot belang. Wilt u weten wat u kunt doen?  Lees verder.

Registratie in alumnidatabase en (adres)wijzigingen

Wilt u niks missen van de fantastische projecten, studenten en onderzoek van uw universiteit? Maar ontvangt u nog geen e-mail nieuwsbrief of Delft Integraal? Of wilt u weten welke activiteiten en andere communicatie uitingen er voor u zijn? Zorg er dan voor dat u geregistreerd bent in onze alumni database. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

/* */