Lidmaatschap

Aan het begin van elk academisch jaar geeft de AAPG SC Delft een presentatie tijdens een van de ingeroosterde college-uren van de MSc Petroleum Engineering & Geosciences (zowel Reservoir Geology en Petroleum Engineering). Enkele bestuursleden zullen uitleggen waar de American Association of Petroleum Geologists voor staat en wat de voordelen van lidmaatschap zijn.

Alle MSc Applied Earth Sciences (AES) en BSc Technische Aardwetenschappen (TA) studenten kunnen lid worden. Vooral de MSc studenten die zich specialiseren in Reservoir Geology, Petroleum Engineering of Geophysics zijn van harte welkom. Het AAPG lidmaatschap is gratis, Chevron sponsort de contributie voor studenten. Geen reden om niet lid te worden dus!

 Get your Membership here: AAPG MEMBERSHIP

Verlenging Lidmaatschap

Huidige leden kunnen een brief over het verlengen van hun lidmaatschap ontvangen van de AAPG. In sommige gevallen gaat de AAPG er vanuit dat er een contributie van 110 US$ betaald moet worden. Uiteraard geldt dit niet voor student-leden die ervoor kiezen hun contributie door Chevron te laten sponsoren. In dat geval moet het lidmaatschap online verlengd worden via de link hieronder.

Verlenging gesponsord lidmaatschap