170 resultaten

21 november 2022

Refreeze the Arctic Foundation ondersteunt klimaatonderzoek TU Delft

Op 21 november 2022 heeft het Universiteitsfonds Delft een meerjarige schenkingsovereenkomst gesloten met Stichting Refreeze the Arctic Foundation. Hierdoor is het mogelijk om innovatieve methodes aan de TU Delft te ontwikkelen om wolken aan te passen en zo opwarming van de aarde tegen te gaan.

17 november 2022

Earthshot Prize 2023

The search for the winners of The Earthshot Prize 2022 has begun and TU Delft is proud to be an official Nominator. Launched in 2020, the Earthshot Prize is one of the most prestigious global environment prize in history, aiming to find new solutions to the world’s biggest environmental problems.

03 november 2022

Gerdien de Vries in Dagblad van het Noorden over 'gedoe' bij verduurzaming

01 november 2022

Jonas Lechner is beste afstudeerder TBM 2022

Jonas Lechner is beste afstudeerder van TBM 2022! Hij dingt mee naar de prijs van TU Delft Best Graduate met zijn thesis ‘Role of household climate change adaptation in reducing coastal flood risk: the case of Shanghai.’ Op 22 november presenteren de acht kersverse ingenieurs van de faculteiten hun excellente afstudeerwerk tijdens de TU Delft Best Graduate Award Ceremony 2022.

23 september 2022

Wereldwijde standaardiseringsagenda tegen de stijgende zeespiegel in ontwikkeling

Filippo Grillo en Martijn Wiarda, beiden promovendi bij TPM, kregen onlangs een project van ISO toegekend, de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Zij geloven dat standaardisatie kustgemeenschappen en infrastructuren kan helpen zich aan te passen aan de stijging van de zeespiegel. In het project gaan zij een wereldwijde standaardisatieagenda tegen de stijgende zeespiegel opstellen.

/* */