27 februari 2020

IEEE Open Journal on Signal Processing

Zeki would like to invite you all to consider sending your work for the papers around privacy enhancing technologies.

12 december 2019

The 11th edition of IEEE International Workshop on Information Forensics and Security took place at Science Center between December 9 and 12

We gladly announce that 4TU.Federation Netherlands Institute for Research on ICT (NIRICT) is supporting IEEE Workshop on Information Forensics and Security to be held in Delft, December 9-12.

05 november 2019

Azqa Nadeem

Azqa Nadeem has been nominated for TU Delft Best Graduate 2019

15 oktober 2019

4TU.Federation NIRICT registration support for Master of Science students in the Netherlands

03 september 2019

Victory at the Robust Malware Detection Challenge

Our team won both tracks of the Robust Malware Detection Challenge hosted by the Adversarial Machine Learning Workshop at KDD 2019.

26 augustus 2019

3 PAPERS AT USENIX SECURITY SYMPOSIUM

Last week, researchers from TU Delft presented 3 papers at the Usenix security symposium.

04 juli 2019

MoU Tu Delft – TWISC Taiwan

CyberSecurity@TUDelft and Taiwan Information Security Center (TWISC) signed a Letter of Intent for the collaboration on several research projects.

24 mei 2019

Vidi’s voor zeven Delftse toponderzoekers

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan zeven Delftse wetenschappers een Vidi-financiering toegekend. Hiermee biedt NWO hen de mogelijkheid om een eigen onderzoekslijn te ontwikkelen en een onderzoeksgroep op te bouwen.

26 maart 2019

Onderzoeksprogramma AIVD en TU Delft op gebied van digitale veiligheid van start

Naarmate onze samenleving meer digitaal vervlochten raakt, groeit ook de kwetsbaarheid voor misbruik van digitale technologie. Om ons begrip van de digitale bedreiging van onze nationale veiligheid te vergroten, alsmede die van de technische, organisatorische en institutionele manieren om hier verantwoordelijk mee om te gaan, zijn de AIVD en de TU Delft een gezamenlijk onderzoeksprogramma gestart.

05 maart 2019

TU Delft Cyber Security research exchange with NTU