Nieuws en Agenda

66 resultaten
22 juni 2017

Nuon Solar Team zet stevig wereldrecord neer in race tegen de klok

Het Nuon Solar Team legde op 21 juni met zonneauto Nuna 882 kilometer af in twaalf uur tijd. Daarmee zetten de studenten van de TU Delft op deze langste dag van het jaar een nieuw wereldrecord neer, tijdens een race op de testbaan van de RDW in Lelystad.

17 juni 2017

Onthulling DUT17

Eindelijk kan het Formula Student Team Delft hun documentaire laten zien van het ontwerpen en assembleren van hun nieuwste toevoeging aan de DUT familie: DUT17.

11 juni 2017

TU Delft Solar Boat Team derde bij Solar Sport One race

Zaterdag na de "time trial" heeft het TU Delft Solar Boat Team mee gedaan aan de sprint en het snelheidsrecord van de Solar Sport One race. In beide competities hebben zij goed gepresteerd, alhoewel zij nog niet hebben kunnen vliegen.

29 mei 2017

Shell Eco-marathon 2017

In de Shell Eco-marathon heeft elk team de mogelijkheid om vier pogingen te doen. Een poging is alleen geldig wanneer 10 rondes in 39 minuten, wat gelijk staat tot 15.92 km, behaald worden. Om een poging te doen, moet dit behaald worden in een toebedeeld tijdslot samen met alle andere prototype voertuigen van verschillende energie bronnen.

24 mei 2017

PRESENTING: THE STRATOS III DESIGN

So where to from here following the record-breaking StratosII+? Of course, being enthusiast rocket engineers, there is one thing we like to do more than anything else and that is to simulate results before launching our metaphorical ‘basket of eggs’ into space.