Nieuws en Agenda

102 resultaten
25 juli 2018

Nuon Solar Team onthult ’s werelds slimste zonneauto op ‘Zuid-Afrikaanse’ safari

Het Nuon Solar Team van de TU Delft presenteerde op dinsdag 24 juli Nuna9S, de nieuwe, intelligente zonneauto die in september deelneemt aan de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika.

23 juli 2018

Delftse studenten tweede in Hyperloop Pod Competitie

Vier studententeams gingen op zondag 22 juli de uitdaging aan om zo snel mogelijk door een 1.2 kilometer lange Hyperloop testbuis te racen...

17 juli 2018

TU Delft Solar Boat Team tweede in wereldkampioenschap zonneboot-racen

Het TU Delft Solar Boat Team heeft op zaterdag 14 juli de tweede prijs van de Solar Sport One race competitie in ontvangst mogen nemen.

10 juli 2018

Eco-Runner Team Delft in de prijzen bij Shell Eco-Marathon

Afgelopen weekend deed het Eco-Runner Team Delft in Londen mee aan de Shell Eco-Marathon 2018. Daar waar het D:DREAM Team vorig jaar gedurende het evenement door pech werd achtervolgd, was de motivatie dit jaar extra hoog om een goede prestatie neer te zetten. En dat is gelukt! Het team eindigde als derde in de klasse en kijkt tevreden terug op het evenement. Naast het behalen van de derde prijs wist het team ook de prestigieuze ‘vehicle design award’ te winnen.

12 juni 2018

MOR team from TU Delft

The Delft University of Technology is the largest and oldest Dutch public technical university, located in Delft, the Netherlands, providing technical education for the last 175 years.

Geen resultaten gevonden.