Eco-Runner Team Delft is het waterstof endurance raceteam van de Technische Universiteit Delft, bestaande uit 25 top studenten van verschillende faculteiten. Het doel van het team is om ’s werelds meest efficiënte waterstof aangedreven voertuig te ontwerpen, te produceren en er op het einde van het jaar mee te racen. Van het managen van medestudenten tot het produceren van het voertuig wordt het team volledig bestuurd door studenten die een jaar lang fulltime de tijd nemen om hun eigen Eco-Runner te maken.

Met de steun van sponsoren ontwikkelt Eco-Runner Team Delft moderne voertuigen waarin de meest hoogstaande technologieën verwerkt zitten. Het team neemt elk jaar deel aan de Shell Eco-marathon; een unieke competitie waar honderden innovatieve studententeams naar toekomen en met hun zelfgemaakte voertuigen tegen elkaar racen. Het gaat in deze race echter niet om snelheid, maar om efficiëntie: de ultieme vorm van duurzaamheid.

De visie van het team is om een duurzame toekomst te promoten door ’s werelds meest efficiënte waterstof aangedreven stadsauto te bouwen.

Voor meer informatie, bekijk de website en volg Eco-Runner Team Delft op social media. Vergeet niet te abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief!

Geen resultaten gevonden.
Team Eco Runner - Delft
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.