Rondleidingen

Let op - i.v.m. de huidige omstandigheden m.b.t. COVID-19 en een reorganisatie van de D:DREAM hal zullen er tot nader bericht geen rondleidingen worden georganiseerd. 

Rondleidingen worden wekelijks georganiseerd op werkdagen tussen 09.30u en 18.00u. Neemt u hier alstublieft minstens twee weken van tevoren contact voor op met ons speciale team voor rondleidingen via rondleiding.ddream@tudelft.nl om de details te bespreken.

Een standaardrondleiding duurt 30 of 60 minuten. In een half uur krijgt u een algemene introductie over de hal en het concept "D:DREAM team", gevolgd door een bezoek aan de werkplaats van één van de teams. Bij een rondleiding van een uur kunnen na de introductie nog drie verschillende teams worden bezocht. Een teamlid zal uitleg geven en vragen over het project beantwoorden. Bij uw aanvraag kunt u aangeven welke specifieke teams u graag wilt bezoeken, dan zullen wij proberen hier rekening mee te houden. Wij kunnen groepen van maximaal 40 bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Mocht u een langere rondleiding willen, of met een grotere groep willen langskomen, dan bespreken wij graag de mogelijkheden.