D:DREAM hal gesloten vanwege het coronavirus

In verband met de coronacrisis heeft de D:DREAM hal besloten haar deuren tot nader bericht te sluiten. Dit betekent dat zowel studenten als medewerkers geen toegang meer hebben tot de hal. De werkzaamheden zullen waar mogelijk vanuit huis worden voortgezet en anders tijdelijk worden stilgelegd. Het is nog onduidelijk wanneer de hal weer volledig toegankelijk is. Het halbeheer is in constant overleg met de beleidsmakers van de TU Delft en zal de landelijke richtlijnen blijven volgen. 

Aangezien studententeams elk jaar met strakke deadlines werken en er eigenlijk weinig ruimte is voor vertraging zal dit virus ook grote gevolgen hebben voor de D:DREAM teams. Verschillende competities zijn al geschrapt en bij andere competities is er nog veel onzekerheid over het laten doorgaan of niet. Enkele teams proberen dan ook vanaf afstand te blijven ontwikkelen, terwijl andere teams een volledige pauze hebben aangekondigd. Wat dit voor hen zal betekenen op de lange termijn is niet bekend en dit zal per team verschillen. 

Namens het halbeheer wensen wij iedereen veel sterkte tijdens deze coronacrisis en wij zullen via deze webpagina de effecten van het virus op de D:DREAM hal blijven melden.