Nieuws en Agenda

03 juli 2016

Eco-Runner Team Delft 3e plaats op Shell Eco Marathon 2016!

Het Eco-Runner Team Delft is geëindigd op een fantastische derde plek op de Shell Eco Marathon 2016. Het uiteindelijke behaalde resultaat was 671km/m³ waterstof wat gelijk staat aan 1992 km/liter benzine!

30 juni 2016

Onthulling Delft Hyperloop

Minister Kamp onthulde op donderdag 30 juni de Hyperloop-capsule van het Delft Hyperloop team van de TU Delft. Met deze capsule strijden de studenten eind deze zomer in de Hyperloop Pod Competition in Californië. De competitie is bedacht door Elon Musk, bekend van Tesla Motors en SpaceX, die de ontwikkeling van razendsnel vervoer door buizen wil stimuleren. Het Delftse team verdedigt de Nederlandse eer in wat een strijd lijkt te worden met het Amerikaanse MIT. Dat universiteitsteam won in januari de designfase, met Delft Hyperloop er vlak achter. Het Delftse team nam wel de “Pod Innovation Award” mee naar huis.

03 juni 2016

D:Dreamdag

Donderdag 2 juni was de eerste editie van de D:Dreamdag. Deze dag werden de teams die een absoluut record hebben neergezet of de winst hebben binnengesleept afgelopen jaar gehuldigd. Daarnaast was de D:Dreamhal open voor iedere bezoeker om de teams te zien en ontmoeten op deze dag tijdens de IFOT week. Het was een gezellige en geslaagde dag!

16 mei 2016

Roll-Out DUT16 Formula Student Team Delft

Formula Student Team Delft invites you to the spectacular Roll-Out of the DUT16 on June 3rd! The latest Formula Student car of their student poject will be unveiled at the Markt in Delft at 14:30. That will of course include a demo of the DUT16! The day will consist out of two parts: 1. Unveil & Demo: the DUT16 will be unveiled at 14:45 on the Market Square in Delft. This is combined with a demo of the DUT16. 2. Open workshop & IFOT: you can visit their workshop from 16:00. The address is D:DREAM Hall, Stevinweg 1.

08 mei 2016

Kijk terug: D:Dreamhal op RTL5

Donderdag 21 april en woensdag 4 mei zijn de items over de D:Dreamhal uitgezonden op RTL5. Heb je deze gemist? Wees niet getreurd want deze zijn terug te kijken!

104 resultaten