Nieuws en Agenda

31 augustus 2017

Onthulling MARCH II

Vandaag heeft Project MARCH na een jaar lang werken eindelijk MARCH II mogen onthullen en zijn de eerste stappen met MARCH II gezet. Was je niet bij de onthulling? Zie dan deze samenvattende video!

15 augustus 2017

Nova Electric Racing raceverslag: Eerste race MotoE competitie in Anglesey, Wales.

Het Nova Electric Racing team wilde de tracktijd tijdens het eerste raceweekend van de MotoE competitie op het circuit van Anglesey voornamelijk gebruiken om de motor nog wat verder te testen, maar het resultaat was veel beter dan verwacht!

14 augustus 2017

Formula Student Team Delft Raceverslag Duitsland

Het Formula Student Team Delft heeft ook dit jaar weer deelgenomen aan de Formula Student Germany e.V. competitie. Hoewel ze de auto zo goed mogelijk hadden voorbereid. Had het team een reeks tegenslagen wat resulteerde in de 13e plek in het algemeen klassement.

13 augustus 2017

Human Power Team sluit snelweg af voor testmoment

Het Human Power Team heeft de A270 tijdelijk afgesloten om hun fiets en atleet volledig te kunnen testen. Dit hebben ze gedaan om zich zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op de wereldrecordpoging in Amerika van 11 - 16 september.

12 augustus 2017

Delftse studenten pakken wereldprimeur met waterstofraceauto

ASSEN – Tijdens de Gamma Racing Day op 6 augustus 2017 heeft het studententeam Forze Hydrogen Electric Racing van de TU Delft deelgenomen aan een fossiele brandstofcompetitie op het TT circuit in Assen. De studenten deden dit met een 100% schone waterstof-elektrische auto. Hiermee zet het team een wereldprimeur neer met waterstof in de conventionele racewereld.

102 resultaten
/* */