Nieuws en Agenda

30 juni 2017

WASUB Team Delft tweede prijs voor snelheid

Het is WASUB Team Delft gelukt! Ze hebben vandaag de 2e prijs voor snelheid in ontvangst mogen nemen. Een fantastisch resultaat gezien zij voor de eerste keer in de non propeller klasse mee deden. Op naar die eerste plek volgend jaar!

22 juni 2017

Nuon Solar Team zet stevig wereldrecord neer in race tegen de klok

Het Nuon Solar Team legde op 21 juni met zonneauto Nuna 882 kilometer af in twaalf uur tijd. Daarmee zetten de studenten van de TU Delft op deze langste dag van het jaar een nieuw wereldrecord neer, tijdens een race op de testbaan van de RDW in Lelystad.

17 juni 2017

Onthulling DUT17

Eindelijk kan het Formula Student Team Delft hun documentaire laten zien van het ontwerpen en assembleren van hun nieuwste toevoeging aan de DUT familie: DUT17.

11 juni 2017

TU Delft Solar Boat Team derde bij Solar Sport One race

Zaterdag na de "time trial" heeft het TU Delft Solar Boat Team mee gedaan aan de sprint en het snelheidsrecord van de Solar Sport One race. In beide competities hebben zij goed gepresteerd, alhoewel zij nog niet hebben kunnen vliegen.

29 mei 2017

Shell Eco-marathon 2017

In de Shell Eco-marathon heeft elk team de mogelijkheid om vier pogingen te doen. Een poging is alleen geldig wanneer 10 rondes in 39 minuten, wat gelijk staat tot 15.92 km, behaald worden. Om een poging te doen, moet dit behaald worden in een toebedeeld tijdslot samen met alle andere prototype voertuigen van verschillende energie bronnen.

102 resultaten
/* */