Nieuws en Agenda

17 februari 2018

Stratos Heavy DUT18 Launch

Geïnspireerd door de Falcon Heavy launch van SpaceX, heeft DARE besloten om de wereld te laten zien dat een studenten team ook een racket kan bouwen om een auto in de ruimte te lanceren! Tot op dit moment heeft DARE de krachtigste racket ooit gebouwd - Stratos Heavy. De auto zal voorzien worden door Formula Student Team Delft. Zorg ervoor dat je het event niet mist en volg de livestream van de lancering op 9 maart!

26 januari 2018

Design presentatie TU Delft Solar Boat Team

Hierbij presenteert het TU Delft Solar Boat Team het design van de Solar Boat 2018! Het team is erg trots op het harde werk dat ze de afgelopen paar maanden hebben geleverd. Wat vinden jullie van het nieuwe design?

13 januari 2018

Design presentation Formula Student Team Delft

Heb je de live design presentatie van Formula Student Team Delft gemist? Wees niet bang, de onthullingsvideo kan je hier zien!

05 januari 2018

Aftermovie Nuon Solar Team

Benieuwd naar de after movie van het Nuon Solar Team? Dan hebben we goed nieuws want deze is nu te zien!

28 december 2017

De rol van 3D printen in de D:DREAM Hall

In de D:DREAM Hall wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologie├źn, zo natuurlijk ook van 3D printen! Meerdere teams gebruiken 3D printen om belangrijke onderdelen van hun voertuig te realiseren. Leapfrog geeft bij 5 van onze teams hier belangrijke ondersteuning in en heeft een mooi artikel geplaatst van een interview met de 5 teams over 3D printen. Lees hem hier!

102 resultaten
/* */