Voor decanen

Inzicht in de studieresultaten van uw oud-leerlingen

Omdat wij vinden dat een succesvolle doorstroom van het vwo naar de TU Delft een gedeelde verantwoordelijkheid is komen wij graag bij u op school langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek geven wij inzicht in de studieresultaten van uw oud-leerlingen na het 1e jaar. Samen kijken we waar het goed gaat en wat er beter kan. Uiteraard bespreken we ook de laatste ontwikkelingen op de TU Delft en kunt u al uw vragen stellen. Neem contact op met Leonie van den Boom als u hier interesse in hebt.

Bezoek de TU Delft campus

Pas als u zelf onze campus hebt bezocht weet u wat het is om in Delft te studeren. Daarom nodigen wij u graag uit om met uw decanenkring de campus te komen bezoeken. Tijdens een bezoek brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen aan de TU Delft, kunnen we u rondleiden en is er ruimte voor uw eigen kring vergadering. Neem contact op met Leonie van den Boom.

Wij helpen uw leerling in het studiekeuzeproces

Voor de verschillende fases in het studiekeuze proces bieden wij verschillende studiekeuzeactiviteiten voor uw leerlingen.

Voor diepgaande vragen of speciale situaties kunnen u en uw leerlingen terecht bij de studieadviseurs van onze bachelor opleidingen.

Leonie van der Boom, accountmanager Middelbare scholen